Svet-Stranek.cz
Alternativní terapie, energetická kresba ©2014
TERAPIE AYAME

Technologie- převzato z http://www.hemi-sync.cz:Alternativní terapie, energetická kresba ©2014

Technologie- převzato z http://www.hemi-sync.cz

Výzkumná činnost a technologie Hemi-Sync®

Patentovaná metoda Hemi-Sync® byla zdokonalována více než čtyřicetiletým výzkumem a vývojem. Pokračující pokusy, sbírání dat a analýza se provádějí v laboratorních zařízeních The Monroe Institutu, aby názorně vyložily vzájemný vztah mezi subjektivními pokusnými zprávami a objektivními elektronickými měřeními.

Takový výzkum je nepostradatelný pro odhalení vlivu zvláštních zvukových typů Hemi-Sync® na lidské vědomí. Během let toto úsilí vyústilo ve vývoj desítek jednotlivých produktů pro konkrétní využití, např. mezi jinými pro soustředění pozornosti, zvládání stresu, prohloubení meditace, rozšířené stavy vědomí, zlepšení spánku a zvládání bolesti.

Díky spolupráci význačných lékařských institucí a univerzit je vědecky i klinicky ověřená technologie Hemi-Sync® stále předmětem řady specializovaných vědeckých projektů. Kromě toho řada terapeutů, lékařů, pedagogů a dalších odborníků hojně Hemi-Sync® používají.

Metoda Hemi-Sync® je mezinárodně uznávaná. Tisíce lidí přicestovaly z celého světa, aby se účastnili na život zlepšujících sdílených programech. Tyto programy, prováděné ve zkušebním středisku Institutu ve Virginii, se věnují rozvoji, zkoumání a využití rozšířeného stavu vědomí s použitím neobyčejných zvukových technologií Hemi-Sync®.

Technologie Hemi-Sync® Vám pomáhá bezpečně změnit Vaše mozkové vlny pomocí víceúrovňových typů zvukových frekvencí. Pokud je uslyšíte ve stereofonních sluchátkách či reproduktorech, Váš mozek odpoví vytvořením třetího zvuku (nazývaného binaurální rytmus), který povzbudí požadovanou mozkovou činnost.

Takto funguje binaurální rytmus

Zvuk přehrávaný v levém uchu slyšíte jako jednoduchý tón.
Zvuk přehrávaný v pravém uchu rovněž slyšíte jako jednoduchý tón.
Když jsou přehrávány současně, vnímané vibrato se nazývá binaurální rytmus.

Co pro Vás může Hemi-Sync® udělat?

Hemi-Sync® Vám může pomoci zažít zvýšené mentální, fyzické i emocionální stavy. Působí tím, že spojuje mluvené vedení, hudbu, růžový šum a/nebo zvukové efekty s binaurálními rytmy. Jednotlivé prvky každé nahrávky jsou pečlivě vybírány a sjednoceny s příslušnými zvukovými frekvencemi Hemi-Sync®, aby se vystupňoval požadovaný účinek.

Klikněte na následující odkaz a uvidíte celý seznam možností využití nahrávek s technologií Hemi-Sync®: Seznam využití Hemi-Sync®
http://www.hemi-sync.cz/index.php?co=seznam-cd-pod le-vyuziti


Odborné články a publikace v angličtině na stránkách http://www.hemi-sync.com
návštěvníků stránky
celkem66 101
tento týden167
dnes42